Vorige pagina

Wandelen is door corona populairder dan ooit. Nu de Hortus eindelijk weer de deuren mag openen, nodigen we u graag uit voor een zomeravondwandeling.

Deze zomer kunt u op woensdagavonden, van 18.00-21.00 uur, genieten van de tuin in avondsfeer én van groene en gezonde activiteiten. Het Hortus Grand Cafe serveert iedere woensdagavond een lekkere daghap. Doet u mee met onze #wandelwoensdag?

Het kleinschalige programma bestaat uit eenmalige, zoals een lezing over watermanagement in je tuin, en terugkerende activiteiten, bijv. een yoga- of meditatieles. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf door de tuin te wandelen en te genieten van avondbloeiers.

Programma

Daghap 30 juni 
Gewokte Thaise gemarineerde gamba's in limoen, rode peper en koriander met een vleugje vanille. Noedels met roergebakken groenten, soja sesamdressing en cashewnoten. Onze kiemgroente taugé vind u terug in de roerbakgroenten. €14.75

Het terras van het Hortus Grand Cafe is geopend tot 20.00 uur. Het is ook mogelijk om broodjes, soepen en salades van de kaart te bestellen.
We adviseren u om vooraf te reserveren. Liever de tuin in? Reserveer dan een picknick.

Vinyasa Flow (for Dutch & English speakers)
18.00-19.00 uur. Inschrijven is noodzakelijk. Gelieve zelf een yogamatje mee te nemen.
Vinyasa Yoga is een dynamische vorm van yoga. De asana’s (houdingen) worden samen met de ademhaling beoefend. U flowt tijdens de les van de ene naar de andere houding. Er komen staande, balancerende en liggende houdingen voorbij. 

Uw eigen kruidenthee maken
19.00-19.30 uur. Inschrijven is noodzakelijk.
De Romeinen en middeleeuwers gebruikten kruiden in hun cosmetica en geneeskunde. Tijdens deze workshop maakt u kennis met een aantal van deze kruiden, zoals munt, roos, salie, venkel, citroenmelisse, kamille en goudsbloem. U maakt uw eigen heilzame thee.

Uw eigen lippenbalsem + scrubzout maken
20.00-20.30 uur. Inschrijven is noodzakelijk.
De Romeinen en middeleeuwers gebruikten kruiden in hun cosmetica en geneeskunde. Tijdens deze workshop maakt u kennis met een aantal van deze kruiden, zoals munt, roos, salie, venkel, citroenmelisse, kamille en goudsbloem. U maakt uw eigen lippenbalsem en geurig scrubzout.

Bij ons leer je de wereld kennen